Schilderwerk

Al ruim 30 jaar verzorgt Van Herk het binnen- en buitenschilderwerk van woningen en bedrijfsgebouwen in Epe, Ermelo, Apeldoorn en omgeving. Met zelfstandige, gediplomeerde en professionele schilders is Van Herk een betrouwbare partner. We maken heldere afspraken en leveren goede nazorg. Hebt u eenmalig een schilder nodig of zoekt u juist een partij voor eenmeerjarig onderhoudscontract? Bij Van Herk Glas-, schilder- en wand-afwerkingsbedrijf bent u aan het juiste adres.

Wat kunt u verwachten

Bij Van Herk Glas-, schilder- en wand-afwerkingsbedrijf te Epe staat voor kwaliteit en vakmanschap. Wat kunt u van ons verwachten:

 

  • GEEN VOORRIJKOSTEN (binnen 25 km)
  • 4 jaar garantie op schilderwerk
  • 30 jaar werkervaring
  • Onderhoudscontracten
  • Van Herk werkt uitsluitend met de beste apparatuur
  • De nieuwste spuittechnieken

Profiteer van de permanente BTW-regeling

Heeft u een klus voor een schilder of stukadoor? Mogelijk komt u in aanmerking voor de 9% BTW regeling.

De winterschilders van Van Herk

Profiteer van een aantrekkelijke winterpremie van € 30,00 per man per dag van november t/m maart. Vraag naar de voorwaarden.

Recente Projecten

Voor de mooiste wanden in Epe, Ermelo en Apeldoorn

Van Herk heeft u keuze uit een groot aantal soorten behang van verschillende merken en prijsklassen. Er is een groot aanbod aan dessins en kleuren waaruit u kunt kiezen. Ook leveren wij glasweefselbehang. Dit is erg geschikt voor het camoufleren van beschadigde wanden, is scheuroverbruggend en laat zich makkelijk verwerken. Ook voor de doe-het-zelver is dit een aanrader! Het is waterafstotend, onbrandbaar en onderhoudsarm. Lees verder...

Beheers de kosten van uw woning, met een goed onderhoudsplan

Door het maken van een duidelijk meerjarenonderhoudsplan bent u voor jaren gegarandeerd van goed onderhoud, beheerst u de kosten en staat uw woning er altijd goed bij. Kiezen voor vakkundig onderhoud voorkomt namelijk voortijdige veroudering en onnodige renovatie. Daarnaast adviseert Van Herk ook bij het onderhoud van geleverde en geplaatste beglazing. U krijgt 5 jaar garantie op uw isolatieglas. Lees verder...