George Fisher N.V.

Als onderdeel van GF Pipings Systems, wereldwijd producent van hoogwaardige leidingsystemen, levert Georg Fischer N.V. systemen en producten voor industriële toepassingen, woning- en utiliteitsbouw en water- en gasdistributie. Georg Fischer N.V. is verantwoordelijk voor alle verkoop- en marketingactiviteiten voor de Nederlandse markt.

Voor de vestiging in Epe heeft Van Herk B.V. diverse(binnen) schilderwerkzaamheden uitgevoerd, waarbij ook gebruik is gemaakt van tal van speciale technieken en schildermateriaal.
Een impressie van deze werkzaamheden van hoe het “voor” en “na” de werkzaamheden eruit ziet, kunt u hiernaast bekijken.

Voor soortgelijke binnen en of buiten schilderwerkzaamheden, wandafwerking of onderhoud kunt u vrijblijvend contact met ons over opnemen. U bent ook van harte welkom in onze unieke winkel/werkplaats waar u terecht kunt voor allerhande glas-, verf en behangsoorten en alle aanverwante artikelen die u als vakschilder of als doe-het-zelver nodig heeft voor uw klussen. Hierbij kunt u denken aan onze A-merken verf van Sikkens, Sigma en Wyzonol, maar ook aan Histor, Flexa en andere merken.

Impressie van huidig project

Impressie Stichting Grote Huis Welna